top of page

 

 

Het Maison Chantecler ligt in de groene wijk Ukkel en bevindt zich op wandelafstand van tal van recreative - en andere voorzieningen.

DE OMGEVING

Een ongeluk of kwetsuur? Voor noodgevallen (je weet maar nooit) ligt het Maison Chantecler op een tiental minuten wandelafstand van twee grote ziekenhuizen:

 

Ziekenhuizen
De markt van Sint-Job

Elke maandag kan je tussen 8u en 13u terecht op de markt van Sint-Job. Geen fijnproever die de overvloed van kraampjes met groenten en fruit, vlees en vis kan weerstaan. Grote keuze aan biologische en lokale producten, Italiaanse cateraars, Noord-Afrikaanse keuken enz.

 

 

Groene zones

Het Maison Chantecler ligt op 10 minuten wandelafstand van het Wolvendael park en op 10 minuten rijden van het Zoniënwoud en het Ter Kamerenbos.

 

Paardrijden
Tennis

De tennisterreinen van Tennis Montjoie, op een paar minuten lopen van la Maison Chantecler, zijn open en toegankelijk voor iedereen, op voorwaarde dat je reserveert.

Meer info over Tennis Montjoie.

 

Shoppen

Ons huis ligt in de buurt van verschillende handelsstraten, zoals de Waterloosesteenweg, de buurt van Fort Jaco of de Groene Jager, of het Brugmann plein (waar de winkels op zondag open zijn). Je vindt er kledij, schoenen, lingerie, juwelen, chocolade enz.

Zwembad Longchamp

Het Maison Chantecler ligt op 15 minuten stappen van het zwembad Longchamp, dat elke dag open is voor het publiek.

Meer over Piscine Longchamp.

 

Sportcomplexen

- Galerij De Fré

- I-Fitness (in Fort Jaco)

- David Lloyd in de buurt van de Terhulpsesteenweg)

Golf

Het Maison Chantecler ligt op 3 kilometer van de Brusselse Droh! Me Golf Club, in de groene omgeving van de Renbaan van Bosvoorde.

 

bottom of page